Filters

Leeftijd

Toon meer

Prijs

Bekijk ons vernieuwde assortiment voor de allernieuwste speelgoedmodellen.

Driewielers

De leukste driewielers vind je bij Okido Toys! In ons assortiment vind je driewielers voor peuters in verschillende hoogtes en speciale driewielers met een choppermodel. Het is ook mogelijk om looptandems, driewielers met zijspan, complete loopstrijdwagens en zelfs een Taxi Maxi bestellen. Al onze driewielers worden van gegalvaniseerd staal gemaakt en ze zijn voorzien van een comfortabel zitje. En worden compleet gemonteerd geleverd. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

okidotoys_thuis_speelgoed_driewielers_easyride_maxi

Ook jouw speelgoed online kopen? Bestel voor thuis of zakelijk bij Okido Toys!

Speelgoed bestellen doe je eenvoudig via onze webshop. We leveren zowel aan particulieren als zakelijke klanten. Neem voor meer informatie contact met ons op via tel +31(0)162 471 950 of mail ons via info@okido-toys.nl.

okidotoys_kinderopvang_speelgoed_driewieler_peuter

Stalen driewielers in verschillende hoogtes voor kinderen

Metalen driewieler fiets, loopfiets driewieler, 3-wieler of drie wiel fiets. Hoe je een metalen driewieler ook noemt, wij hebben het in ons assortiment! Ben je op zoek naar driewielers voor peuters of iets oudere kinderen?

Bij Okido Toys vind je een driewieler voor peuters van 1, 2 of 3 jaar en driewielers voor oudere kinderen. We hebben een eenvoudig 3 wieler fietsje in verschillende hoogtes, en driewieler fietsen in speciale uitvoeringen. De peuter driewieler en peuter loopdriewieler zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar oud.

Daarnaast hebben we de Midi, Maxi, Maxi Plus driewielers die geschikt zijn voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. De Mega driewieler is extra hoog en geschikt voor kinderen met een achterstand in de geestelijke of motorische ontwikkeling.

Voor-kinderopvang_compleet-speelgoed_driewielers

Driewieler in choppermodel voor peuter, kleuter en schoolgaande kinderen

Is jouw peuter ‘too cool for school’? Dan is een choppermodel echt iets voor hem of haar. De Easy Rider Mini peuter driewieler heeft een extra lage zit die licht naar achteren helt. Hierdoor lijkt het net of jouw peuter op een chopper zit en kan hij of zij in de ultiem coole pose over het schoolplein of in de tuin crossen.

De Easy Rider Mini is geschikt voor kinderen van 3 en 4 jaar. Zijn Maxi-broertje is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Blij in de kinderbakfiets

Verken de wereld samen met jouw kind met de Okido kinderbakfiets! Het veilige, stalen frame is bestand tegen alle avonturen van jouw kleine avonturier. De kunststof grepen en het zitje zijn zeer duurzaam en comfortabel voor jouw kleintje. De bakfiets is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Wordt gebruiksklaar en compleet gemonteerd geleverd.

Looptandems, driewielers met zijspan en loopstrijdwagens

Dubbele zitplekken is dubbel plezier! De looptandems van Okido Toys zijn extra stabiel door hun uitgebouwde model. Daarnaast hebben we ook een driewieler met zijspan en heuse strijdwagens in ons assortiment.

Trots in de Taxi Maxi

Voor alle kinderen die graag andere kinderen mee op sleeptouw nemen is er de Taxi Maxi. Hierin kunnen ze naar hartenlust andere kinderen over het schoolplein vervoeren, net als een echte taxi.