Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Over ons

Okido Toys is al ruim 45 jaar specialist in het produceren van duurzaam stalen kinderspeelgoed. Met een ruim assortiment driewielers, tweewielers, steps, stalen karren, bolderwagens en kinderkruiwagens zijn we marktleider op het gebied van stalen buitenspeelgoed. Naast compleet geassembleerd speelgoed leveren we ook losse speelgoedonderdelen, waardoor we bijdragen aan een circulaire economie.

Neem contact met ons op

Leverancier van stalen speelgoed voor scholen, de kinderopvang en particulieren

Wij leveren ons speelgoed aan basisscholen, kinderdagverblijven, instellingen en recreatieparken. Door het gebruik van duurzame materialen is Okido Toys speelgoed uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik en is het bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Wij hebben al geruime tijd een zeer intensieve samenwerking met de diverse schoolleveranciers in Nederland. Een echte ‘Okido’ is ook aan te raden voor jouw eigen kinderen. Okido Toys staat garant voor kwaliteit, veiligheid, eindeloos speelplezier en vooral lachende gezichten.

Sterk staaltje buitenspeelplezier

Ons speelgoed is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. Voor iedere leeftijdscategorie hebben we een geschikte tweewieler, driewieler of ander product. Ons speelgoed is ook uitermate geschikt voor kinderen met een beperking. Door het ergonomische design en duurzame ontwerp bieden we kwalitatief hoogwaardige producten en geef je jouw kinderen een unieke speelbeleving. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, dan denken we graag met je mee. Zo bieden we kinderen een onvergetelijke speelervaring en mooie herinneringen die een leven lang meegaan.

Meer weten? Wij helpen je graag!

Heb je vragen over een bestelling of wil je meer weten over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mail naar info@okido-toys.nl of bel ons op +31 (0)162 471 950 voor persoonlijk advies.