Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Speelgoed voor scholen

Okido Toys is leverancier van buitenspeelgoed voor scholen. Wij bieden hoge kwaliteit gegalvaniseerd staal speelgoed aan voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Voor iedere leeftijd hebben we passend speelgoed zoals: tweewielers, driewielers, karren en steppen.

Veilig en robuust stalen buitenspeelgoed voor de basisschool

Kinderen moeten te allen tijde veilig kunnen spelen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor intensief dagelijks gebruik en hebben een kindvriendelijk ontwerp. Zo zijn de twee- en driewielers uitgerust met een ergonomisch zitje en antislip handvatten, en heeft al ons speelgoed een makkelijk te hanteren ontwerp.

Door het gebruik van gegalvaniseerd staal en kunststof voor de productie van ons buitenspeelgoed zijn de ontwerpen perfect voor buitengebruik. Het buitenspeelgoed helpt kinderen bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden en hun persoonlijke ontwikkeling.

Voor-kinderopvang_compleet-speelgoed_driewielers

Schoolspeelgoed voor alle leeftijden

Wij hebben een ruim en divers assortiment speelgoed voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8. Dit maakt ons speelgoed geschikt voor schoolgaande kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het is zelfs mogelijk om speeltoestellen te leveren in uw huisstijl kleuren. We hebben daarnaast ook speelgoed voor de kinderopvang en voor thuis.

Ruim en divers assortiment buitenspeelgoed voor scholen

Met meer dan 40 jaar ervaring binnen de speelgoedbranche weten we wat er leeft binnen de scholengemeenschap. Hierdoor kunnen we onze producten perfect aanpassen naar de huidige vraag naar robuust, veilig en verantwoord speelgoed. Al ons speelgoed wordt compleet gemonteerd geleverd.

Hoge kwaliteit basisschoolspeelgoed

Doordat we investeren in ons assortiment, de automatisering van onze productieprocessen, en ons personeel kunnen we een hoogwaardige kwaliteit speelgoed aanbieden. Dit zorgt mede voor de aantrekkingskracht van Okido Toys speelgoed.

Iedereen kent wel de stalen karren, fietsjes of driewielers op het speelplein waar kinderen eindeloos op kunnen ravotten en mee kunnen spelen. Het stevige design is daarom al jarenlang favoriet binnen de scholengemeenschap door de praktische ontwerpen en uitnodigende designs. Heb je interesse in stalen speelgoed voor een basisschool of heb je vragen over onze producten? Wij adviseren je graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Voor een gratis offerte kun je ons bellen via telefoonnummer +31 162 – 471 950 of mailen via info@okido-toys.nl.