Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Speelgoed voor de kinderopvang

Okido Toys speelgoed is geschikt voor de kinderopvang. Wij zijn al ruim 40 jaar specialist in het produceren, assembleren en leveren van stalen kinderspeelgoed. Doordat onze producten uitermate stevig zijn, zijn ze ideaal voor intensief dagelijks gebruik in de kinderopvang.

Stalen speelgoed voor peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en bso

Wij leveren stalen speelgoed aan peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang (bso). Ook gastouderopvang, kinderdagopvang, peuteropvang en de voorschoolse en naschoolse opvang mogen wij tot onze klanten rekenen.

Voor al onze klanten bieden we een divers assortiment aan stalen speelgoed voor de allerkleinsten. Het maakt niet uit of je of zoek bent naar speelgoed voor de peuterspeelzaal of kinderopvang, of dat je gastouder (bso) bent en passend speelgoed wilt bestellen. Wij hebben voor ieder wat wils!

Ons speelgoed is afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van kinderen, waardoor we voor iedere leeftijdscategorie speelgoed hebben.

Urenlang entertainment voor de kindercrèche en de voorschoolse en naschoolse opvang

Bij het organiseren van een kindercrèche en de voor- en naschoolse opvang komt veel planning kijken. Dan is het prettig om te weten dat al het speelgoed voor buiten de kindercrèche en opvang al geregeld is.

Ons stalen speelgoed is zeer veilig en bestand tegen alle weersomstandigheden. Kinderen kunnen dus naar hartelust spelen op de kindercrèche of voor- of naopvang. Ons stalen speelgoed is tevens geschikt voor de samenwerkende, flexibele, buitenschoolse en maatschappelijke kinderopvang. Hierdoor wordt buitenspelen een plezier voor iedere kinderopvang!

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

okido_veilig_kinderspeelgoed

Speelgoed voor de particuliere kinderopvang

Ben je gastouder of vaste oppas voor kinderen? Ook dan kun je bij ons terecht voor stalen speelgoed. Wij leveren zowel grote als kleine volumes en denken graag met je mee bij het vinden van passend speelgoed voor de kleine avonturiers. Bel of mail ons voor deskundig advies. Wij helpen je graag!