Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Veilig buitenspeelgoed

Jaren onverwoestbaar speelplezier

Gemonteerd geleverd

Geproduceerd in Nederland

Uit voorraad leverbaar

Onderhoudsproducten

Om jouw Okido speelgoed in topconditie te houden, kun je bij ons ook onderhoudsproducten bestellen. Zo hebben we smeermiddel voor alle draaiende onderdelen en een universele cranktrekker voor de as van onze stalen fietsen en karren. Hiermee zorg je dat het stalen speelgoed weer gesmeerd loopt, zodat kinderen hier nog lang plezier van kunnen hebben.

Altijd de juiste onderhoudsmiddelen voor jouw Okido speelgoed

Smeermiddel is nodig om het staal flexibel te laten bewegen en om de wrijving tussen de verschillende onderdelen te verminderen. Wrijving kan op den duur slijtage veroorzaken, daarom is het belangrijk om jouw onderdelen van smeermiddel te voorzien wanneer deze minder makkelijk bewegen. Daarnaast werkt smeermiddel ook als afdichting voor vuil en stof.

Fietsensmeermiddel

Om tweewielers en driewielers gesmeerd te laten functioneren, gebruik je onze PTFE-spray. Deze spray gebruik je voor de draaiende delen. Spray een kleine hoeveelheid op de delen, zodat er een dun filmlaagje op de draaiende delen ontstaat. Hierdoor kunnen de onderdelen soepel langs elkaar lopen en vermindert de wrijving tussen de onderdelen.

Cranktrekker

Om de krank van de as van onze fietsen te halen, gebruik je de cranktrekker. Dit is een universele tool die als een poelietrekkersysteem werkt. Het is onder andere toepasbaar voor onze tweewielers en driewielers, en je kunt het gebruiken voor damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen en mountainbikes.

Ben je op zoek naar specifieke producten voor stalen speelgoed onderhoud? Laat het ons weten! We denken graag met je mee om het juiste onderhoudsproduct voor je te vinden.