Filters

Leeftijd

Prijs

Bekijk ons vernieuwde assortiment voor de allernieuwste speelgoedmodellen.

Tweewielers

Okido tweewielers geven volop speelplezier voor kleine én grotere kids. Deze peuter- en kinderfietsjes zijn gemaakt voor dagelijks gebruik op het schoolplein, op straat en in de tuin en zijn heel geliefd bij kinderdagverblijven en kinderopvang. Ook voor thuisgebruik worden onze tweewielers steeds populairder, omdat ze heel stevig geproduceerd zijn. Hierdoor heb je geen omkijken naar onderhoud en kunnen jouw kinderen nog jarenlang onbezorgd spelen. Al onze tweewielers worden compleet gemonteerd geleverd.

Toont alle 4 resultaten

Wil je meerdere tweewielers bestellen?

Speelgoed bestellen doe je eenvoudig via onze webshop. We leveren zowel aan particulieren als zakelijke klanten. Neem voor meer informatie contact met ons op via tel +31(0)162 471 950 of mail ons via info@okido-toys.nl.

Okido tweewielers:
ideaal voor intensief gebruik op het speelplein

Een tweewieler van Okido is robuust gemaakt en daardoor ideaal voor intensief gebruik op het schoolplein, de speelplaats, bij het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang.

Je ziet ze echter ook vaak bij kinderboerderijen, pannenkoekenhuizen, avonturenboerderijen, campings, vakantieparken, recreatieparken en in heel veel achtertuinen omdat ze zo stevig geproduceerd zijn. Dit maakt de tweewieler een ideaal peuterfietsje voor kleine avonturiers.

Stalen loopfiets uit eigen fabriek

Ben je op zoek naar een loopfietsje voor een jongen of meisje van 1, 2 of 3 jaar? Elke Okido kinderloopfiets rolt uit onze eigen fabriek in Breda.

We gebruiken voor onze loopfietsen voor kinderen alleen hoogwaardige materialen en fabricagemethoden, waardoor al onze kinderfietsen ruimschoots voldoen aan alle geldende eisen en certificaten.

Zo waarborgen we een unieke en veilige speelbeleving voor ieder kind op elke Okido tweewieler!

Kleine fiets van staal: ideaal voor kids met een beperking

Een robuuste tweewieler van Okido is ook perfect geschikt als kinderloopfiets voor kinderen met een beperking.

Spelen met onze fietsen bevordert de motorische ontwikkeling en daarom hebben we speciaal voor deze groep kinderen een aantal modellen ontwikkeld die nóg stabieler en net wat groter zijn dan onze standaardmodellen.

Het stalen frame van de fiets biedt extra veiligheid en evenwicht voor kinderen met een beperking. En een fiets met stalen frame is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om mee te spelen!

Maatwerk fietsje met stalen frame laten maken

We bieden een ruim assortiment standaardmodellen en aanverwante producten, dus er is voor ieder wat wils.

Heb je toch een speciale wens? Dat is voor ons geen enkel probleem! Omdat we alles in onze eigen fabriek maken, kunnen we ook ieder fietsframe van staal op maat maken!

Het maakt niet uit of je een aanpassing wilt op een bestaand fietsmodel of een set van compleet nieuwe tweewielers, we gaan met veel plezier voor je aan de slag om de perfecte fiets(en) van staal voor jou te maken! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Reserveonderdelen

Een robuuste tweewieler van Okido Toys gaat heel lang mee. En is er onverhoopt toch eens iets stuk of versleten na jarenlang speelplezier? Dan hoef je echt niet voor een nieuwe tweewieler naar de winkel. Je bestelt in plaats daarvan gewoon de benodigde reserveonderdelen in onze webshop.

Wij leveren de onderdelen vervolgens binnen een paar dagen bij jou af, zodat je de oude onderdelen kunt vervangen. Zo is jouw fiets weer zo goed als nieuw! Wel zo voordelig!